Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

ZESDE KUBB TORNOOI OUDERVERENIGING GBS IN HET PARK

HOEGAARDEN – De oudervereniging van de Gemeentelijke Basisschool in Hoegaarden organiseerde op zondag 25 juni voor de 6 de maal een KUBB tornooi in het Park van Hoegaarden, ten voordele van de leerlingen van de school.

Uiteraard stond er een heel team achter de organisatie, maar wij ontmoetten drijvende krachten Jo Snoeckx en voorzitter Els Bollen. “We organiseerden nu als zes tornooien, maar we werden wel onderbroken door corona. Het is ondertussen een klassieker geworden. Zo waren we met 32 ploegen toch weer uitverkocht. Dit betekent toch al gauw 130 spelers en voeg daar nog enkele kinderen aan toe. Om alles in goede banen te leiden werd op 12 terreinen gespeeld”.

Het Kubbtornooi in het Park van Hoegaarden

“De opbrengt gaat naar speelplaatsverfraaiing maar we hebben ook al fietsjes gekocht voor de kleuters. Met de opbrengst zijn in het verleden al heel wat zaken gebeurd: de leerlingen trakteren op ijsjes, op hotdogs, muzische activiteiten, ondersteuning van het grootouderfeest, zandbakken op de speelplaatsen, allerlei verfraaiing, spelletjes en leuke activiteiten”, aldus Jo en Els. – HCH

Sommige ploegen kregen wat schaduw
Concentratie voor de worp