Ga naar de inhoud

3500 AANWEZIGEN VOOR VLAANDEREN MUZIEKLAND

TIENEN- Donderdag 24 augustus verwelkomde Tienen de muzikale karavaan van Vlaanderen Muziekland, die gestaag verder door Vlaanderen trekt, op de Grote Markt. Tijdens de repetities trotseerden reeds enkele dappere fans de vele regen, maar de massa toeschouwers – toch zo’n ruim 3.500 muziekliefhebbers – brachten de zon mee bij aanvang van de show.

Het voorprogramma van Dimitri d’Anvers warmde het publiek op en van zodra 2Fabiola met ’She’s After My Piano’ onder een fijne zomeravond-zon de tv-opnames in leidde, was de regen slechts een vage herinnering.

SPETTERENDE OPTREDENS

Vlaanderen Muziekland © Frederik Verhofstede fotografie

Wat volgde waren nog 15 spetterende optredens waarbij het publiek compleet ‘Onder Invloed‘ geraakte van MAKSIM, The Dinky Toys, Willy Sommers, De Romeo’s en Sasha, Celien Hermans, Sylver en Laura Lynn. De avond in stijl afsluiten was de taak van The Starlings en Stan Van Samang. Het Tienense publiek was unaniem: Vlaanderen Muziekland was opnieuw een schot in de roos! 

De enthousiaste Tienenaren gaven kleur aan de zesde opname van Vlaanderen Muziekland. De uitzending is op donderdag 31 augustus 2023 te zien op Pickxomstreeks 20u30, met heruitzendingen op zondag en dinsdag. Daarna wordt de uitzending ook herhaald op Pickx LiveVlaanderen Muziekland Tienen is ook te bekijken via ROB TV op zondag 3 september 2023. – HCH