Ga naar de inhoud

SC OUT- HOEGAARDEN VIERT AFSCHEID VAN ENKELE SPELERS EN TRAINERS

HOEGAARDEN –  SCOH A sluit na forfaitzege tegen Melsbroek af met 39 punten en op een 7 de plaats in P1. Door die forfaizege moest SCOH A niet meer in actie komen en stond de wedstrijd van SCOHB in het teken van het afscheid van kapitein Robbie Dumoulin. Ook het afscheid van Yentl en Ben Marchal werd gevierd.

SCOH B won ook laatste match en eindigde 13de met 31 punten. SC Out-Hoegaarden dankte  speciaal Robbie, Yentl, Ben, Justin, Kiki, Mathias en Nico, spelers en trainers. Samen met de Brewers Army werd het een leuk afscheid.

Kort de carrière van Robbie Dumoulin. Hij is gestart als vijfjarige bij Sporting Outgaarden, en is nu al 30 jaar voetballer. Bij KVK Tienen  bloeide hij zelf helemaal open. Daarna werd het STVV. Kersbeek en Walshoutem waren de volgende ploegen,  maar het was bij KHO Bierbeek dat hij zich liet gelden. Na zes fantastische seizoenen was het tijd voor een switch en zo kwam hij weer naar SC Out-Hoegaarden. Back to the roots dus. Gedurende acht seizoen zetten hij zich in voor SCOH, en nam nu afscheid als kapitein. – HCH

Info: https://www.scoh.be/

Het afscheid van spelers en trainers © SCHO

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email