Ga naar de inhoud

SC OUT-HOEGAARDEN WINT MET FORFAIT EN BLIJFT ZEKER IN EERSTE PROVINCIALE

HOEGAARDEN – Je zou dit in liefhebbersvoetbal verwachten, maar neen het gebeurt ook in eerste provinciaal. KFC Melsbroek heeft forfait gegeven en door die 5-0 overwinning blijft SC Out-Hoegaarden zeker in eerste provinciaal.

“Het bestuur van KFC Melsbroek liet ons weten zondag forfait te geven voor de wedstrijd tegen SCOH A . Ongezien op dit niveau, maar het betekent wel dat SCOH A dankzij die 5-0 forfaitzege met zekerheid volgend seizoen terug in P1 speelt.”

“We vinden het echter zeer jammer dat we niet sportief onze redding mogen bewerkstelligen. Bovendien kunnen we nu samen met onze supporters niet op gepaste wijze afscheid nemen van Robbie Dumoulin die zijn allerlaatste wedstrijd door de neus geboord ziet, maar ook niet van vertrekkende trainers Mathias Vrebosch en Nico Van Roost, noch van onze spits Kiki Bocevski.”

“We gaan onze A kern spelers toch uitzwaaien zondag 30 april en doen dit iets voor 15 uur Robbie Dumoulin zal ook afscheid nemen maar bij SCOH B. De wedstrijd van SCOH B – HO Testelt voorzien om 17.30 uur wordt met dank aan de mensen van Testelt  vervroegd naar 15 uur”, tot daar een mededeling van SC Out-Hoegaarden. – HCH

Info: https://www.scoh.be/

SC Out-Hoegaarden 2022 - 2023 © SCOH

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email