Ga naar de inhoud

OPGELET HEEL WAT TIENSE STRATEN AFGESLOTEN

TIENEN – Wie tussen 24 en 28 april in Tienen rondrijdt zou voor heel wat afgesloten straten kunnen komen te staan. Uitkijken dus.

ELIKSEMSTRAAT AFGESLOTEN Van maandag 24 april tot en met vrijdag 19 mei ’23 wordt de Eliksemstraat tussen de Sint-Truidensesteenweg (N3) en Keienpoelweg afgesloten voor het uitvoeren van nutswerken. Het verkeer zal omgeleid worden via Linter en Landen.

GOETSENHOVENPLEIN AFGESLOTEN Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 april ‘23 wordt het Goetsenhovenplein ter hoogte van huisnummer 1 afgesloten voor het uitvoeren van nutswerken. Er wordt een omleiding voorzien via de Ridderstraat/ Tiensebaan/Dreefstraat.

GROOT BEGIJNHOF AFGESLOTEN Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei ’23 wordt het Groot Begijnhof ter hoogte van huisnummer 57 afgesloten voor het inspecteren en reinigen van de riolering door middel van een mobiele werf. Plaatselijk verkeer wordt steeds toegelaten.

KATTENSTRAAT AFGESLOTEN De Kattenstraat wordt op woensdag 26 april ’23 afgesloten voor een verhuis. Er wordt een omleiding voorzien via Kapelstraat/Kapucijnenplein/Beauduinstraat.

BROEKSTRAAT AFGESLOTEN Voor een verhuis wordt de Broekstraat ter hoogte van huisnummer 8 op donderdag 27 april ’23 afgesloten. Hierdoor wordt de Peperstraat doodlopend. Op de Wolmarkt wordt de rijrichting omgekeerd zodat het verkeer komende van de Minderbroedersstraat weg kan via de Veemarkt. Voor plaatselijk verkeer geldt tweerichtingsverkeer in de Broekstraat en Peperstraat.

SACREASGANG AFGESLOTEN Op vrijdag 28 april ’23 wordt de Sacreasgang afgesloten voor het uitvoeren van werken. Voetgangers en fietsers worden omgeleid via de Meendijkstraat/Hoegaardenstraat en omgekeerd. – HCH

 

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email