Ga naar de inhoud

NOG EENS WIJZIGINGEN AAN OMLEIDINGEN NERM

HOEGAARDEN – De omleidingen voor de werken in Nerm zijn nog eens aangepast. Goed nieuws, tijdens de weekends blijft Nerm tot einde mei bereikbaar via de gewone weg om in te rijden. Uitrijden gebeurt via de parallelweg met de Dotremontstraat.

Om Nerm uit te rijden moet men de parallelweg met de Henri Dotremontstraat nemen, dit wil zeggen aan de helling met de cabine inrijden. In deze weg is enkelrichting ingesteld richting Walestraat.

Om Nerm in te rijden gaat men via de Kauterhof, watertoren de Kop en tweesporenbeton naar Aalst achteraan in Nerm. Vanaf de watertoren is enkelrichting richting Nerm ingesteld.

Werken in Nerm © gemeente Hoegaarden

Aan de verkavelingsweg vanuit de Walestraat richting Nerm blijft dubbele rijrichting ingesteld, omwille van het landbouwverkeer. Enkel het laatste gedeelte in kasseien wordt aangeduid als enkelrichting naar Nerm.

Enkel de bewoners van de Henri Dotremontstraat tussen Fabriekgang en Nerm mogen tijdelijk in beide richtingen rijden om zo te kunnen wegrijden via de Fabriekgang. De bewoners van de Brouwerij Loriersstraat kunnen hun woning bereiken via de Henri Dotremontstraat – Fabriekgang.  Het kruispunt Fabriekgang – Brouwerij Loriersstraat is toegankelijk. – HCH

Info: Technische dienst, 016/76.87.68 (keuze 3/2), technischedienst@gemhoegaarden.be

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email