Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

CHIRO ORGANISEERDE GILDENAVOND: NIEUWE LOKALEN KLAAR VOOR NIEUW CHIROJAAR IN OKTOBER

HOEGAARDEN – Chiro Hoegaarden organiseerde de jaarlijkse Gildenavond en zware bierenavond. Er was ook eetgelegenheid met keuze tussen balletjes met krieken en pensen. In totaal kwamen er wel een honderdtal gasten afgezakt naar het parochiecentrum. “We hebben dit georganiseerd met het volledige team – leiding, 32 in totaal voor de voorbereiding, maar ook om de avond zelf de boel draaiende te houden”, aldus Marieke Ruyters één van de leidsters. In de namiddag namen ze even een pauze voor het parochiecentrum.

De Chiroleiding tijdens de voorbereiding van de Gildenavond

“Op dit ogenblik hebben we een 300-tal kinderen aangesloten bij Chiro. De nieuwe lokalen zijn nog niet klaar, maar de oude barakken liggen al half uit elkaar. Door de werken organiseren we momenteel onze buitenactiviteiten in de weide aan het Paenhuys en af en toe in het PC voor een binnenactiviteit. We hopen zeker dat de nieuwe lokalen klaar zijn tegen de start van het nieuwe chirojaar in oktober”, vervolgt Marieke.

“Onze leiding komt af en toe op een zaterdag mee verven of vernissen, maar het grootste werk wordt geleverd door de handige harry’s van de vzw. Af en toe komen ook ouders helpen. Maar het schiet goed op”, besluit Marieke. – HCH